Aantal uur: Parttime

Ben jij precies en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als schoonmaker werk je in een gezellig team in een aangename en moderne productieruimte.

Wat ga je doen:
Opruimen en schoonmaken van productieruimten en -machines.

Wat verwachten we van jou:

  • Je bent in de namiddag en avond beschikbaar
  • Je bent enthousiast en flexibel
  • Je weet van aanpakken en kunt goed in teamverband werken

Wat bieden we jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden

Over Visscher Seafood
Het is onze missie om Noord Atlantische vis beschikbaar te maken voor de hele wereld. Om mee te werken aan de continue verbetering van ons mooie bedrijf zijn wij altijd op zoek naar versterking. Kijk voor meer informatie op www.visscherseafood.com.

Met je handen werken of juist internationaal zakendoen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams: van praktische aanpakkers tot business professionals. Je werkt met enthousiaste en sportieve collega’s, verdient een goed salaris en er is altijd ruimte voor een praatje over de voetbalwedstrijd van afgelopen weekend. Wij zijn de huidige winnaar van het BKU-sporttoernooi; jij kan ons helpen volgend jaar weer kampioen te worden! Werken bij Visscher Seafood is uitdagend en afwisselend, waardoor iedere dag bij Visscher Seafood weer anders is!

Vacatures Hoofdkantoor

Nederland Urk, Flevoland, Nederland

Vacatures Productielocatie

Nederland Urk, Flevoland, Nederland

Vacatures USA Office

Verenigde Saten Union, New Yersey, United States

Over Visscher Seafood

‘’Het is onze missie om pure Noord-Atlantische visproducten
beschikbaar te maken voor de hele wereld.’’

Het is onze ambitie om voor 2025 ons bedrijf nog sterker te maken. Dit doen we door te focussen op duurzaamheid, diversificatie en brandbuilding. We willen data-gedreven werken en zoveel mogelijk processen digitaliseren. Lokaal willen we bekend staan als hét bedrijf waar mensen zich ontwikkelen en groeien.

Wil je meer weten? Kijk op www.visscherseafood.com